Reizen - Klank en Energie Reizen - Klank en Energie Reizen - Klank en Energie Reizen - Klank en Energie Reizen - Klank en Energie Reizen - Klank en Energie Reizen - Klank en Energie Reizen - Klank en Energie Reizen - Klank en Energie Reizen - Klank en Energie Reizen - Klank en Energie

Coaches tijdens de reis

 

Larry Meenk (1966)

Larry verzorgt de energiebehandelingen tijdens de zeilreis Klank en Energie. Hij heeft een eigen Rebalancing praktijk in Utrecht en geeft naast zijn werk als Rebalancer massagecursussen met Rebalancingtechnieken en Rebalancing weekendtrainingen.Daarnaast is hij lichaamsgericht coach, mindfulness en vitaliteit docent. Kijk voor meer informatie op www.larrymeenk.nlRebalancing zorgt voor een toegevoegde waarde

Larry Meenk
 

 

 

 

Gertrude van Everdingen (1958)

Gertrude van Everdingen is muzikant (zang - piano - vocal bandleider), conservatoriumdocent vakdidactiek en methodiek, coach en inspirator. Zij is afgestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag met een Bachelor Piano met bijvak zang (1984) en Bachelor Schoolmuziek (1982). In 2018 heeft zij de Master in “Rhythmic Choir Leading” afgerond aan The Royal Academy of Music Aalborg/Aarhus in Denemarken. Hier heeft zij zich kunnen specialiseren volgens de methode “Intelligent Choir” en daarbinnen “Vocal Painting” van Jim Daus Hjernoe. Een innovatieve manier om zangers tools aan te bieden om mede eigenaar te worden van de muziek i.t.t. de dirigent volgen en zingen wat er staat. 

In 1997 begint ze met haar onderzoek naar de gevolgen van verstoringen bij mensen ten gevolge van overbelasting van het zenuwcentrum door een overvloed aan prikkels. Ze gaat bij diverse mensen in de leer en maakt zich energetisch werk, aura- en chakraleer, soundhealing en mantra zingen eigen. Werken met Klank en Energie wordt vanaf dit moment de basis van alles en iedereen met wie ze werkt.

Gertrude is hoofdvakdocent muziekdidactiek en stagebegeleider V.O. binnen de opleiding Docent muziek van het Conservatorium Codarts in Rotterdam. Ze is daar ook werkzaam als stagecoördinator V.O.

Ze zingt in Vocal Group Seacret en werkt met tieners en studenten en een vrouwenkoor.
 Samen zingen levert "Klank en Energie"

Gertrude van EverdingenKlik hier voor een sfeerimpressie en bekijk alle foto's welke gemaakt tijdens onze reizen.